Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 телячих відбивних

Популярні новини зараз
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Показати ще

150 г товчених сухарів

1 ст. л. розмарину

75 г тертого сиру пармезан

2 яйця

спеції за смаком

3 ст. л. оливкової олії

60 г вершкового масла

4 зубчики часнику

Приготвление:

1. Видаляємо зайвий жир з відбивних.

2. Змішуємо сухарі, пармезан і розмарин.

3. Занурюємо кожен шматочок злегка збите яйце, стряхуємо зайве і занурюємо в сухарях.

4. Розігріваємо олію в сковороді, додаємо часник і обсмажуємо до золотистого кольору. Виймаємо часник.

5. Додаємо вогонь до середнього, викладаємо м'ясо і смажимо 4-5 хвилин з кожного боку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.