Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
Показати ще

оливкова олія за смаком

морська сіль за смаком

чорний перець за смаком

3 ст. л. сушеної зелені

100 г сметани

1 пучок кропу

1 зубчик часнику

сіль за смаком

Приготування:

1. У миску з оливковою олією додаємо сушену зелень і спеції, сіль і перець. Цим маслом намазуємо розрізану навпіл картоплю. Ставимо картоплю в духовці при 200-220 градусах.

2. Свіжу зелень і часник дрібно нарізаємо або подрібнюємо у блендері. Перемішуємо виделкою в тарілці сир, сметану, подрібнену зелень і сіль.

3. Готовий карофель викладаємо на велику тарілку, додавши зверху сир. Прикрашаємо стіл свіжими овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цукерок з арахісу і інжиру.