Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сметана за смаком

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

сіль за смаком

4 ст. л. соняшникової олії

2 ст. л. борошна

1 кг кабачків

Приготування:

1. Очищаємо кабачки від шкірки, нарізаємо шматочками 1-1,5 см.

2. Далі занурюємо шматочки в борошні і смажимо з обох сторін на розігрітій з олією сковороді до утворення рум'яної скоринки.

3. Якщо скоринка утворюється раніше, ставимо сковороду на кілька хвилин у духовку. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного пирога з манною крупою.