Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сметана за смаком

Популярні новини зараз
Гороскоп на 12 березня: чому середа може стати найгіршим днем для деяких знаків Зодіаку Коридор затемнень 14–29 березня 2025 року: що чекає на всі знаки Зодіаку в цей складний період Українців відправлять у "тарифний нокаут": до чого готуватися після скасування мораторію Без документів — під арешт: ТЦК готують масштабні перевірки українців
Показати ще

сіль за смаком

4 ст. л. соняшникової олії

2 ст. л. борошна

1 кг кабачків

Приготування:

1. Очищаємо кабачки від шкірки, нарізаємо шматочками 1-1,5 см.

2. Далі занурюємо шматочки в борошні і смажимо з обох сторін на розігрітій з олією сковороді до утворення рум'яної скоринки.

3. Якщо скоринка утворюється раніше, ставимо сковороду на кілька хвилин у духовку. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного пирога з манною крупою.