Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сметана за смаком

Популярні новини зараз
Повістка на двері та призов резерву: як в Україні проходить нова хвиля мобілізації "Як завжди...": українці з картами "Ощадбанку" отримали прострочки по комуналці, немає сил терпіти За яку копійчану монету можна отримати 8000 грн: треба знати маленький секрет 30 гривень за десяток залишиться у мріях? Українцям розповіли, що буде з цінами на яйця
Показати ще

сіль за смаком

4 ст. л. соняшникової олії

2 ст. л. борошна

1 кг кабачків

Приготування:

1. Очищаємо кабачки від шкірки, нарізаємо шматочками 1-1,5 см.

2. Далі занурюємо шматочки в борошні і смажимо з обох сторін на розігрітій з олією сковороді до утворення рум'яної скоринки.

3. Якщо скоринка утворюється раніше, ставимо сковороду на кілька хвилин у духовку. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного пирога з манною крупою.