Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 стакан гречаної крупи

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

100 г грибів

3 цибулі

20 г зелені

1 г солі

1 г чорного перцю

20 г панірувальних сухарів

Приготування:

1. Заливаємо гречку 2 склянками води, трохи солимо і варимо до готовності. Коли гречка буде готова, замотуємо каструлю в рушник і залишаємо на 10-15 хвилин.

2. Нарізаємо гриби, цибулю і зелень. Смажимо цибулю 5 хвилин, додаємо гриби і смажимо 15 хвилин. Солимо, перчимо і остуджуємо.

3. Гриби і цибулю подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Перемішуємо з кашею і формуємо кульки, занурюємо в панірувальні сухарі і смажимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крабових оладок.