Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 курка

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

1 морквина

200 г грибів

100 мл води

½ склянки молока

2 ст. л. борошна

5 ст. л. сметани

сіль за смаком

Приготування:

1. Курку поділяємо на шматки, звільнивши від шкіри і зайвого жиру.

2. Очищаємо моркву і нарізаємо соломкою.

3. На розігріту сковороду з маслом наливаємо трохи олії і викладаємо шматки курки, посипавши зверху нарізаною морквою. Наливаємо 50-100 мл окропу.

4. Накриваємо кришкою і тушкуємо курку до 10 хвилин.

5. Розводимо молоко і 2 ч. л. борошна. Добре перемішуємо виделкою щоб не було грудочок. Додаємо сметану і перемішуємо.

6. Виливаємо в готову курку соус.

7. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 5-10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тосканського томатного супу з квасолею.