Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 куряче філе

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

200 г гречаної крупи

5 свіжих печериць

сіль і перець за смаком

1 ст. л. рослинного масла

2 лаврових листа

Приготування:

1. Промиваємо гречку, заливаємо водою, солимо й додаємо лавровий лист. Варимо 20 хвилин.

2. У цей час нарізаємо філе і гриби.

3. Розігріваємо в сковороді олію. Викладаємо м'ясо і гриби, солимо, перчимо. Додаємо приправи. Смажимо на середньому вогні протягом 10-12 хвилин.

4. Змішуємо гречку, гриби і м'ясо і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаних тюфтельок з грибами.