Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г м'ясного фаршу

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1 головка цибулі

сіль і перець за смаком

2 шматка білого хліба

½ склянки молока

5 чорних перців горошком

3 зубчики часнику

1 склянку води

5 ст. л. томатної пасти

2 лаврових листа

борошно за смаком

Приготування:

1. 2 шматочки білого хліба просочуємо в молоці і віджимаємо. Змішуємо м'ясний фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і м'якуш білого хліба. Скачуємо невеликі кульки з отриманого фаршу, занурюємо в борошні.

2. Обсмажуємо тефтелі на середньому вогні. Кладемо в каструлю.

3. Додаємо в каструлю 0,5 склянки томатної пасти або кетчупу, 2 лаврових листки, 5-6 горошин перцю, 2-3 часточки часнику і 1 стакан води.

4. Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з куркою і грибами.