Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 2 години 20 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
3 ст. л. вершкового масла
20 шт. цибулі-шалот
2 ст. л. цукру
1,4 кг яловичини
250 г свіжих грибів
700 мл м'ясного бульйону
400 г листкового тіста
1 яйце
2 ст. л. гірчиці
2 ст. л. зернистої гірчиці
2 ст. л. чебрецю
40 г картопляного крохмалю
Приготування:
1. У розігрітій сковороді обсмажуємо цибулю 4-5 хвилин. Перекладаємо на тарілку. Розтоплюємо в каструлі цукор. Додаємо м'ясо, готуємо, помішуючи, 3-4 хвилин.
2. Додаємо бульйон, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Додаємо гриби і цибулю. Тушкуємо 1-2 години до готовності м'яса.
3. Нарізаємо тісто на 8 трикутників, викладаємо на 2 змащених маслом противеня. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 10-15 хвилин, поки тісто не підніметься.
4. В гуляш додаємо обидві гірчиці і чебрець, змішаний з 3 ст. л. води крохмаль. Готуємо помішуючи, 4-5 хвилин, поки не загусне. Подаємо разом з трикутниками з тіста.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кускусу з баклажанами та помідорами.