Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

600 г курячої печінки

Популярні новини зараз
Кров як річка, а не кисіль: 7 продуктів, які врятують вас від тромбів Жінок подадуть у розшук ТЦК: що буде з мобілізацією у серпні Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати Пенсійна амністія, а не індексація: хто отримає по 2 тисячі гривень додатково щомісяця
Показати ще

1 яйце

100 г сметани

½ склянки борошна

2 зубчики часнику

3 моркви

3 головки цибулі

кріп за смаком

150 г майонезу

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Для тіста в блендері змішуємо печінку, яйце, сметану, борошно, сіль, перець. З отриманого тіста готуємо на сковороді млинці, обсмажуючи їх з двох сторін.

2. Готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, пасеруємо інгредієнти.

3. Дрібно нарізаємо зелень. Часник подрібнюємо і додаємо до майонезу.

4. Тепер укладаємо млинець, змащуємо його майонезом, додаємо моркву з цибулею, посипаємо зеленню. Робимо теж саме з іншими млинцями, формуючи торт.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре з оливками.