Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г свинини
Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
15 г товчених сухарів
5 г борошна
1 яйце
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.
2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.
3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.