Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

100 г свинини

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

15 г товчених сухарів

5 г борошна

1 яйце

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.

2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.

3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.