Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

300 мл вершків

Популярні новини зараз
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху" Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

1 ч. л. ванільного екстракту

200 г темного шоколаду

2 ст. л. цукрової пудри

2 яйця

20 г вершкового масла

Приготування:

1. Розтоплюємо шоколад на водяній бані, додаємо вершкове масло.

2. З'єднуємо вершки, ванільний екстракт, цукрову пудру і збиваємо.

3. Поділяємо білки і жовтки.

4. Додаємо в вершкову суміш жовтки.

5. Розтопленый шоколад вливаємо в суміш вершків і жовтків, розмішуємо.

6. В окремому салатнику збиваємо білки, обережно вводимо в суміш.

7. Ставимо мус охолоджуватися в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тонкацу з свинини.