Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

6 шт. фенхелю

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

4 зубчики часнику

щіпка солі

перець чорний мелений за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Миємо цибулини фенхелю, пагони і підстави відрізаємо. Кожну цибулину розрізаємо вздовж на 2 частини.

2. На великій сковороді нагріваємо олію, кладемо в неї фенхель зрізом вниз. Часник, не очищаючи додаємо до фенхелю. Солимо і смажимо хвилин 10, періодично перевертаючи і переливаючи фенхель збоку на бік.

3. Наливаємо в сковороду воду, щоб вона майже покрила фенхель. Коли вода закипить, накриваємо кришкою сковороду. Тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.

4. Перед подачею посипаємо перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних пряників.