Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

6 шт. фенхелю

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

4 зубчики часнику

щіпка солі

перець чорний мелений за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Миємо цибулини фенхелю, пагони і підстави відрізаємо. Кожну цибулину розрізаємо вздовж на 2 частини.

2. На великій сковороді нагріваємо олію, кладемо в неї фенхель зрізом вниз. Часник, не очищаючи додаємо до фенхелю. Солимо і смажимо хвилин 10, періодично перевертаючи і переливаючи фенхель збоку на бік.

3. Наливаємо в сковороду воду, щоб вона майже покрила фенхель. Коли вода закипить, накриваємо кришкою сковороду. Тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.

4. Перед подачею посипаємо перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних пряників.