Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

6 шт. фенхелю

Популярні новини зараз
Бачать лише одну сторону: ТЦК скаржаться на агресію цивільних ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
Показати ще

4 зубчики часнику

щіпка солі

перець чорний мелений за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Миємо цибулини фенхелю, пагони і підстави відрізаємо. Кожну цибулину розрізаємо вздовж на 2 частини.

2. На великій сковороді нагріваємо олію, кладемо в неї фенхель зрізом вниз. Часник, не очищаючи додаємо до фенхелю. Солимо і смажимо хвилин 10, періодично перевертаючи і переливаючи фенхель збоку на бік.

3. Наливаємо в сковороду воду, щоб вона майже покрила фенхель. Коли вода закипить, накриваємо кришкою сковороду. Тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.

4. Перед подачею посипаємо перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних пряників.