Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 зелене яблуко

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

20 г волоських горіхів

20 г меду

20 г цукру

2 г меленої кориці

5 г вершкового масла

2 г цукрової пудри

60 г фісташкового морозива

2 г свіжої м'яти

Приготування:

1. Вирізаємо у яблука верхівку і відкладаємо.

2. Виймаємо кісточки з допомогою ножа.

3. Верхівку яблука дрібно нарізаємо і кладемо в миску.

4. Туди ж додаємо цукор, мед, корицю і горіхи, попередньо їх поламавши, і перемішуємо трохи пом'явши.

5. Розігріваємо духовку до 170 градусів і кладемо цю суміш в яблуко і ставимо в духовку на 40 хвилин.

6. За 3 хвилини до готовності кладемо в яблуко вершкове масло.

7. Викладаємо яблуко на тарілку і посипаємо цукровою пудрою.

8. Прикрашаємо тарілку кулькою морозива і м'ятою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної запіканки з грушею і вівсяними пластівцями.