Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції:6

Інгредієнти:

500 г лосося

Популярні новини зараз
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО "Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
Показати ще

500 г капусти брокколі

2 ст. л. лимонного соку

4 ст. л. вершкового масла

125 г твердого сиру

200 мл молока

100 мл вершків

4 яйця

щіпка мускатного горіха

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками філе лосося, збризкуємо лимонним соком, солимо і перчимо. Тримаємо 30 хвилин, заливаємо гарячою водою і тримаємо 30 хвилин при слабкому кипінні.

2. Брокколі заливаємо гарячою водою, солимо, варимо 10 хвилин.

3. Вершки збиваємо з молоком, сиром і яйцями, приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів, викладаємо у форму рибу і овочі і заливаємо вершковою сумішшю. Випікаємо 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з нуту і брокколі.