Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Склад:

1 яйце

Популярні новини зараз
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ Гороскоп на сьогодні, 17 квітня: четвер вибору, несподіванок і внутрішніх суперечностей Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Показати ще

400 г листкового тіста

30 г кунжуту

100 г сиру

80 г оливок

100 г стручкової квасолі

зелень за смаком

Приготування:

1. Готове листкове тісто злегка розкачуємо, розрізаємо на 4 смужки шириною по 8 см.

2. Сир натираємо на тертці. Розморожуємо квасолю, злегка обсмажуємо, солимо і приправляємо.

3. На кожну смужку тіста кладемо сир, зверху оливки і стручкову квасолю. Посипаємо свіжою зеленню.

4. Форму для випічки застеляємо пекарським папером, змащуємо рослинним маслом.

5. Викладаємо рулети, надаючи пирогу форму спіралі. Зверху змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутом.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса по-французьки з майонезом.