Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

350 г рису басматі

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

1 кокос

250 мл натурального йогурту

1 ст. л. родзинок

1 ст. л. кешью

1 лайм

100 г борошна

1 яйце

6 ст. л. цукру

50 г вершкового масла

50 г топленого масла

3 шт. насіння кардамону

1 ч. л. меленого імбиру

щіпка солі

Приготування:

1. Рис промиваємо і замочуємо в теплій воді на пару годин. Родзинки теж замочуємо.

2. В кокосі робимо отвір і виливаємо рідину. Проціджуємо її і переливаємо в сотейник. Додаємо 2 ст. л. цукру і перемішуємо до розчинення. Кокос розколюємо навпіл. Половину м'якоті натираємо на дрібній тертці.

3. Сотейник ставимо на невеликий вогонь, додаємо імбир, кардамон, вершкове масло і тертий кокос. Варимо все це близько години, помішуючи і підливаючи воду. За 5 хвилин до готовності натираємо цедру лайма і перемішуємо. Знімаємо з вогню і виймаємо кардамон.

4. Зливаємо воду з рису, кладемо його в блендер. Додаємо яйце і йогурт. Подрібнюємо рис до однорідності. Додаємо 2 ст. л. цукру і сіль, включаємо блендер і додаючи борошно змішуємо.

5. Смажимо тонкі млинці на топленому маслі.

6. В начинку додаємо родзинки і подрібнені кешью, перемішуємо.

7. Готову начинку кладемо на млинець, згортаємо його трубочкою.

8. У сотейник вичавлюємо сік з лайму, додаємо 2 ст. л. цукру і варимо сироп. Із залишків кокоса робимо стружку.

9. Готові млинчики поливаємо сиропом і посипаємо стружкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з нуту і брокколі.