Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г м'ясного фаршу
600 г соусу болоньєзе
60 г вершкового масла
2,5 ст. л. борошна
2 ст. л оливкової олії
750 мл молока
10 листів для лазаньї
500 г твердого сиру
Приготування:
1. У сотейник кладемо вершкове масло і 2 ложки рослинного масла, топимо. Поступово додаємо борошно і розмішуємо так, щоб не залишилося грудочок.
2. Після цього вмішуємо молоко. Зменшуємо вогонь і готуємо до потрібної консистенції.
3. Розігріваємо на сковороді оливкове масло і додаємо м'ясний фарш.
4. Обсмажуємо фарш до напівготовності. Вливаємо в нього соус, солимо і перчимо за смаком.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму вершковим маслом. Вливаємо на дно трохи соусу бешамель.
6. Викладаємо листи лазаньї, на них фарш, а зверху тертий сир і соус бешамель.
7. Поверх соусу кладемо сухі листи лазаньї і повторюємо процедуру.
8. Останній шар промазуємо соусом і засипаємо сиром. Залишаємо на 10 хвилин і випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинці на кефірі.