Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

140 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Останні копійки відбиратимуть: українців хочуть зобов'язати сплачувати податки за всі перекази на карти Категорії українців, яких не мають права мобілізувати: хто уникне ТЦК Від ТЦК більше не сховатися: мобілізація дістанеться миттєво кожного ухилянта Визнають непридатними: які хвороби звільняють від мобілізації
Показати ще

80 мл винного оцту

500 мл томатного соку

10 г желатину

Приготування:

1. Курку варимо 10 хвилин і нарізаємо на дрібні шматочки. Кладемо м'ясо в 2 формочки.

2. Нагріваємо томатний сік, додаємо в нього винний оцет і желатин, вимішуємо до повного розчинення желатину.

3. Гарячим розчином заливаємо курку в формочках.

4. Залишаємо приблизно на 3 години щоб холодець застиг в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт жюльєна з куркою і печерицями.