Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

140 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу Доведеться звітувати за кожен переказ: кого банки візьмуть "на олівець" ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам "Нехай роблять з учителем після уроків": українці пропонують звільнити школярів від домашніх завдань
Показати ще

80 мл винного оцту

500 мл томатного соку

10 г желатину

Приготування:

1. Курку варимо 10 хвилин і нарізаємо на дрібні шматочки. Кладемо м'ясо в 2 формочки.

2. Нагріваємо томатний сік, додаємо в нього винний оцет і желатин, вимішуємо до повного розчинення желатину.

3. Гарячим розчином заливаємо курку в формочках.

4. Залишаємо приблизно на 3 години щоб холодець застиг в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт жюльєна з куркою і печерицями.