Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

140 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Пенсіонери затамували подих: цього року можуть знову підняти виплати, але є нюанс Пенсіонерам виплатять по 870 гривень на місяць: хто отримає надбавку Замість броні – повістка: українців масово мобілізують під час оформлення – ТЦК вимагають утихомирити Гроші більше не прийдуть на картку: щомісячні виплати скасують, якщо не виконаєте нові умови
Показати ще

80 мл винного оцту

500 мл томатного соку

10 г желатину

Приготування:

1. Курку варимо 10 хвилин і нарізаємо на дрібні шматочки. Кладемо м'ясо в 2 формочки.

2. Нагріваємо томатний сік, додаємо в нього винний оцет і желатин, вимішуємо до повного розчинення желатину.

3. Гарячим розчином заливаємо курку в формочках.

4. Залишаємо приблизно на 3 години щоб холодець застиг в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт жюльєна з куркою і печерицями.