Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г картоплі

Популярні новини зараз
Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення Розшук ухилянтів: як перевірити, чи ви у списку ТЦК Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати Перевірте, чи є у списку: українцям почали виплачувати по 10 800 гривень
Показати ще

2 головки цибулі

500 г печериць

1 ст. л. сметани

1 яйце

100 г сиру

2 ст. л. майонезу

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо цибулю і підсмажуємо до золотистого кольору.

2. Додаємо крупно нарізані гриби і смажимо їх на великому вогні до випарювання рідини. Злегка солимо і перчимо й перемішуємо зі сметаною.

3. Картоплю очищаємо і нарізаємо дуже тонкими кружечками.

4. Змащуємо маслом форму для випічки. Викладаємо на дно кружечки картоплі, щоб не було дірок, посипаємо приправою для картоплі.

5. Зверху викладаємо гриби з цибулею.

6. Сир натираємо на крупній тертці і розподіляємо поверх грибів.

7. Яйце збиваємо разом з майонезом і виливаємо на запіканку.

8. Випікаємо в гарячій духовці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого рису з часником, креветками, руколою.