Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г картоплі

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

2 головки цибулі

500 г печериць

1 ст. л. сметани

1 яйце

100 г сиру

2 ст. л. майонезу

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо цибулю і підсмажуємо до золотистого кольору.

2. Додаємо крупно нарізані гриби і смажимо їх на великому вогні до випарювання рідини. Злегка солимо і перчимо й перемішуємо зі сметаною.

3. Картоплю очищаємо і нарізаємо дуже тонкими кружечками.

4. Змащуємо маслом форму для випічки. Викладаємо на дно кружечки картоплі, щоб не було дірок, посипаємо приправою для картоплі.

5. Зверху викладаємо гриби з цибулею.

6. Сир натираємо на крупній тертці і розподіляємо поверх грибів.

7. Яйце збиваємо разом з майонезом і виливаємо на запіканку.

8. Випікаємо в гарячій духовці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого рису з часником, креветками, руколою.