Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г картоплі

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

2 головки цибулі

500 г печериць

1 ст. л. сметани

1 яйце

100 г сиру

2 ст. л. майонезу

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо цибулю і підсмажуємо до золотистого кольору.

2. Додаємо крупно нарізані гриби і смажимо їх на великому вогні до випарювання рідини. Злегка солимо і перчимо й перемішуємо зі сметаною.

3. Картоплю очищаємо і нарізаємо дуже тонкими кружечками.

4. Змащуємо маслом форму для випічки. Викладаємо на дно кружечки картоплі, щоб не було дірок, посипаємо приправою для картоплі.

5. Зверху викладаємо гриби з цибулею.

6. Сир натираємо на крупній тертці і розподіляємо поверх грибів.

7. Яйце збиваємо разом з майонезом і виливаємо на запіканку.

8. Випікаємо в гарячій духовці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого рису з часником, креветками, руколою.