Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
480 г довгозернистого рису
1 ст. л. оливкової олії
1 головка цибулі
4 головки часнику
10 г червоного перцю чилі
чорний мелений перець за смаком
300 мл курячого бульйону
чорний перець за смаком
¾ ч. л. солі
½ банки червоної квасолі
Приготування:
1. У великій каструлі на середньому вогні підігріваємо олію. Додаємо рубану цибулю, подрібнений часник і перець. Смажимо близько 9 хвилин, поки цибуля не стане прозорого кольору. Додаємо рис і помішуємо 2 хвилини. Потім вливаємо бульйон, солимо і доводимо до кипіння.
2. Зменшуємо вогонь і готуємо рис ще близько 15 хвилин, поки він не стане м'яким і не вбере бульйон. Знімаємо каструлю з плити і даємо рису настоятися із закритою кришкою близько 5 хвилин.
3. Викладаємо рис в миску, додаємо півбанки червоної квасолі і залишаємо на час, помішуючи. Приправляємо сіллю і перцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з курки в томатному соку.