Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
Розкішшю стане і буханець хліба: ціна може злетіти під 60 грн З вересня до українців прийдуть додому: що планується Гороскоп на сьогодні 16 серпня: фінанси овнів, обман близнюків та розчарування риб Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
Показати ще

6 ст. л. кукурудзяного борошна

4 ст. л. висівок

мелена кориця за смаком

мелений імбир за смаком

100 г родзинок

2 яблука

1 морква

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Змішуємо в глибокій мисці борошно і висівки.

3. Окремо натираємо на тертці моркву і яблуко.

4. Ретельно змішуємо з борошном фрукти і родзинки, додаючи по щіпці кориці та імбиру.

5. Додаємо оливкову олію і перемішуємо.

6. Далі формуємо невеликі печива, кладемо їх на пергамент і випікаємо протягом 10 хвилин. Після знижуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горіхово-медового кексу.