Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки рису

Популярні новини зараз
Африканське літо або парасолька завжди в сумці: який сюрприз приготує серпень 2025 року в Україні, прогноз погоди Закували у кайданки і кинули обличчям у землю: ТЦК по-звірячому мобілізували чоловіка – відео Замість субсидій оформлятимемо кредити: українцям готують нові тарифи Замість броні – повістка: українців масово мобілізують під час оформлення – ТЦК вимагають утихомирити
Показати ще

250 г м'ясного фаршу

1 цибулина

1 яйце

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

½ склянки молока

1 ч. л. борошна

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.

2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце, солимо, перчимо і добре вимішуємо. З цієї маси ліпимо невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і на розпеченому рослинному маслі обсмажуємо з усіх боків.

3. Для соусу масло змішуємо з борошном, солимо і перчимо. Солимо і поступово розводимо молоком. Соусу даємо закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре підігріваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної курки в кефірі.