Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки рису

Популярні новини зараз
Довші канікули та вечірні зміни: як зміниться навчання в школах через відключення світла Зимові канікули і відключення світла: скільки будуть відпочивати виші Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші Українців попередили про посилення мобілізації з 1 січня: ТЦК працюватимуть на 7 локаціях
Показати ще

250 г м'ясного фаршу

1 цибулина

1 яйце

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

½ склянки молока

1 ч. л. борошна

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.

2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце, солимо, перчимо і добре вимішуємо. З цієї маси ліпимо невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і на розпеченому рослинному маслі обсмажуємо з усіх боків.

3. Для соусу масло змішуємо з борошном, солимо і перчимо. Солимо і поступово розводимо молоком. Соусу даємо закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре підігріваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної курки в кефірі.