Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки рису

Популярні новини зараз
За п'ять платежів – штраф до 85 тисяч: навіщо податкова "шпигує" за українцями через чеки Три місяці по 3600 гривень: пенсіонерам виплатять допомогу Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає Показники лічильників не прийматимуть: платити доведеться за іншим принципом
Показати ще

250 г м'ясного фаршу

1 цибулина

1 яйце

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

½ склянки молока

1 ч. л. борошна

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.

2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце, солимо, перчимо і добре вимішуємо. З цієї маси ліпимо невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і на розпеченому рослинному маслі обсмажуємо з усіх боків.

3. Для соусу масло змішуємо з борошном, солимо і перчимо. Солимо і поступово розводимо молоком. Соусу даємо закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре підігріваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної курки в кефірі.