Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

450 г дріжджового листкового тіста

Популярні новини зараз
Зайва вага може стати на заваді мобілізації: в яких випадках не беруть до армії Податки з переказу на картку: у питанні поставили крапку Українцям оновили пенсійні виплати: хто отримає на пару сотень більше Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
Показати ще

4 червоних яблука

150 г родзинок без кісточок

цукор за смаком

2 ч. л. кориці

1 ст. л. вершкового масла

2 яєчних жовтка

Приготування:

1. Яблука нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо в миску. Додаємо родзинки, цукор, посипаємо корицею, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

2. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

3. Тісто нарізаємо на 8 квадратиків.

4. У середину кладемо начинку. З'єднуємо 2 протилежних по діагоналі края, потім 2 інші.

5. Зверху змащуємо жовтком.

6. Викладаємо все на деко і випікаємо 15-20 имнут до готовності. Даємо охолонути 20 хвилин під рушником.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рису по-мексиканськи з квасолею.