Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3,5 склянки борошна
250 г майонезу
200 г вершкового масла
1 яйце
1 склянка цукру
Приготування:
1. Спочатку змішуємо всі інгредієнти у великій мисці ложкою, потім замішуємо тісто руками, поки воно не стане однорідним. Воно повинно бути досить м'яким.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Злегка змащуємо деко вершковим маслом.
4. Прокручуємо тісто порціями в м'ясорубці на лодоню ковбасками довжиною приблизно за 8-10 см, трохи стискаємо по краях і викладаємо на деко.
5. Випікаємо печиво приблизно за 15-20 хвилин до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного торта з родзинками і корицею.