Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

250 г майонезу

200 г вершкового масла

1 яйце

1 склянка цукру

Приготування:

1. Спочатку змішуємо всі інгредієнти у великій мисці ложкою, потім замішуємо тісто руками, поки воно не стане однорідним. Воно повинно бути досить м'яким.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Злегка змащуємо деко вершковим маслом.

4. Прокручуємо тісто порціями в м'ясорубці на лодоню ковбасками довжиною приблизно за 8-10 см, трохи стискаємо по краях і викладаємо на деко.

5. Випікаємо печиво приблизно за 15-20 хвилин до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного торта з родзинками і корицею.