Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тілапії

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

2 яйця

4 картоплі

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Картоплю натираємо на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.

2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

3. Тушки риби занурюємо з двох сторін у борошні.

4. Далі до риби з двох сторін притискаємо картопляну масу. Обережно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо на середньому вогні.

5. Коли з одного боку скоринка стане рум'яною, перевертаємо її на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.