Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тілапії

Популярні новини зараз
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення
Показати ще

2 яйця

4 картоплі

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Картоплю натираємо на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.

2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

3. Тушки риби занурюємо з двох сторін у борошні.

4. Далі до риби з двох сторін притискаємо картопляну масу. Обережно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо на середньому вогні.

5. Коли з одного боку скоринка стане рум'яною, перевертаємо її на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.