Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибулина

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

500 г яловичого фаршу

1 яйце

2 шматка білого хліба

150 мл молока

сіль за смаком

борошно за смаком

Приготування:

1. Розламуємо хліб на шматки і замочуємо в молоці, коли він розмокне, добре розминаємо руками, щоб вийшла однорідна кашка.

2. Ріпчасту цибулю натираємо на тертці.

2. У велику миску викладаємо яловичий фарш, додаємо цибулю, хліб з молоком, яйце і солимо. Гарненько вимішуємо оуками фарш разом з усіма інгредієнтами.

3. З нього ліпимо котлети, занурюємо їх у мке або сухарях.

4. Обсмажуємо котлети на розігрітій сковороді до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибулевих оладок.