Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

400 г картоплі

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Показати ще

2 молодих кабачка

200 г печериць

1 куряче філе

100 г сметани

спеції за смаком

Приготування:

1. Картоплю очищаємо, ріжемо навпіл товстими кружальцями, підсмажуємо до скоринки.

2. Нарізаємо філе, до картоплі викладаємо в сковороду і підсмажуємо 10 хвилин.

3. Кабачки нарізаємо як картоплю, викладаємо і підсмажуємо її 5 хвилин.

4. Додаємо нарізані печериці заморожені, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин.

5. Додаємо спеції, вливаємо сметану, ретельно перемішуємо, тушкуємо пару хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевого супу з кунжутом.