Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
30 г вершкового масла
1,5 ч. л. сушеного базиліку
10 г борошна
135 г сиру
морська сіль за смаком
140 г печериць
120 мл вершків
Приготування:
1. Вершкове масло і базилік топимо.
2. Гриби промиваємо та нарізаємо на 8 частин, обсмажуємо до готовності.
3. Виливаємо вершки до грибів, 3-4 хвилини тушкуємо під кришкою.
4. Додаємо борошно, ретельно перемішуємо.
5. Гриби перекладаємо в формочки для запікання, поливаємо вершками.
6. Розігріваємо духовку до 180 граудусов.
7. Сир натираємо на крупній тертці, засипаємо жюльєн.
8. Запікаємо 15 хвилин пі тій же температурі.
9. Готову страву трохи охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого пісочного печива.