Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

30 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
Показати ще

1,5 ч. л. сушеного базиліку

10 г борошна

135 г сиру

морська сіль за смаком

140 г печериць

120 мл вершків

Приготування:

1. Вершкове масло і базилік топимо.

2. Гриби промиваємо та нарізаємо на 8 частин, обсмажуємо до готовності.

3. Виливаємо вершки до грибів, 3-4 хвилини тушкуємо під кришкою.

4. Додаємо борошно, ретельно перемішуємо.

5. Гриби перекладаємо в формочки для запікання, поливаємо вершками.

6. Розігріваємо духовку до 180 граудусов.

7. Сир натираємо на крупній тертці, засипаємо жюльєн.

8. Запікаємо 15 хвилин пі тій же температурі.

9. Готову страву трохи охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого пісочного печива.