Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

30 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Синоптики зробили прогноз на три місяця весни – буде багато сюрпризів Отруйні овочі заполонили ринки: що зараз продають українцям Тисячі українців під загрозою мобілізації: строк відстрочки несподівано скоротили В Україні кардинально змінюють пенсійні правила: які періоди не зарахують до стажу з 2025 року
Показати ще

1,5 ч. л. сушеного базиліку

10 г борошна

135 г сиру

морська сіль за смаком

140 г печериць

120 мл вершків

Приготування:

1. Вершкове масло і базилік топимо.

2. Гриби промиваємо та нарізаємо на 8 частин, обсмажуємо до готовності.

3. Виливаємо вершки до грибів, 3-4 хвилини тушкуємо під кришкою.

4. Додаємо борошно, ретельно перемішуємо.

5. Гриби перекладаємо в формочки для запікання, поливаємо вершками.

6. Розігріваємо духовку до 180 граудусов.

7. Сир натираємо на крупній тертці, засипаємо жюльєн.

8. Запікаємо 15 хвилин пі тій же температурі.

9. Готову страву трохи охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого пісочного печива.