Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

240 г пісочного тіста

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

250 г м'якого сиру

100 г сиру чеддер

60 г сиру фета

60 г зеленої цибулі

3 яйця

20 листя базиліка

4 помідора

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Нарізаємо помідори навпіл і викладаємо на змащене олією деко. Зверху скроплюємо оливковою олією і відправляємо в духовку на 50 хвилин. Охолоджуємо.

2. Розкатуємо тісто і перекладаємо в круглу форму. Протикаємо тісто в декількох місцях і випікаємо 10 хвилин при 200 градусах. Охолоджуємо.

3. Для начинки змішуємо сир, подрібнену цибулю і яйця в комбайні до однорідності. Додаємо базилік, сіль і перець.

4. Викладаємо начинку на тісто і зверху вдавлюємо помідори так, щоб вони були видні. Випікаємо протягом 40-45 хвилин при 180 градусах до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого тофу з овочами.