Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 33 хвилини

Порції: 2

Інгредієнти:

½ пекінської капусти

Популярні новини зараз
Нардеп Кучеренко підтвердив підвищення цін на газ: скільки доведеться платити українцям "Я не ламав і не тягнув у бус": як військові переконують ухилянтів мобілізуватися Гороскоп на сьогодні 13 квітня: кого у неділю чекає зіпсований настрій, а кого фінансова напруга Вербна Неділя 13 квітня: що суворо заборонено робити цього дня і які є прикмети
Показати ще

1 ст. л. рисового оцту

1 ст. л. соєвого соусу

1 пучок свіжої м'яти

2 ст. л. кунжутного масла

100 г зеленого горошку

1 перець чилі

Приготування:

1.Розігріваємо вок, вливаємо в нього кунжутне масло, потім соєвий соус і оцет.

2. Додаємо нарізаний зелений горошок, смажимо його 30 секунд, потім додаємо нарізану локшиною пекінську капусту і смажимо ще 1 хвилину.

3. Далі додаємо м'яту, нарізану кільцями цибулю, перець чилі і перемішуємо. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на хвилину і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.