Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг яловичини на кістці

3 буряка

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

2 моркви

400 г капусти білокачанної

2 помідори

4 шт. картоплі

1 перець болгарський

150 г селери

10 зубчиків часнику

2 стручкових перця

оцет, цукор за смаком

1 пучок петрушки

100 г зеленої цибулі

500 г сметани

Приготування:

1. Промиваємо грудку і відокремлюємо від плівки. Далі кладемо в кастрюлю з холодною водою і варимо до кипіння.

2. Коли яловичина почне кипіти, знімаємо піну, кладемо стручковий перець і 2 цілі цибулини.

3. Розігріваємо сковороду з олією. Подрібнюємо цибулю, томати, перець, натираємо моркву й капусту. Додаємо дрібно нарізану зелень, селеру, часник.

4. Коли яловичина буде готова, кладемо нарізану картоплю і варимо до напівготовності. Цибулю з морквою готуємо на сковороді. Через 5 хвилин додаємо буряк і смажимо 10 хвилин.

5. Далі додаємо томатну пасту, цукор і сіль. Перемішуємо. До овочів вливаємо бульйон і готуємо 20 хвилин на помірному вогні. Коли овочі в каструлі закиплять додаємо бурякову суміш.

6. Солимо за смаком, доводимо до кипіння і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ванільного паю.