Час приготування: 20 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 1
Інгредієнти:
75 мл натуральної кави
100 мл молока
цукор за смаком
Приготування:
1. Заварюємо міцну натуральну каву. 2 ч.л. меленої кави з цукром заливаємо 100 мл окропу і накриваємо кришкою.
2. Даємо настоятися. Тим часом збиваємо молоко кімнатної температури в пінку. Збиваємо блендером, або спеціальною насадкою кілька хвилин. У чашку, в якій будемо подавати заливаємо спочатку пінку, майже до кінця наповнивши нею чашку.
3. Потім тоненькою цівкою вливаємо всередину пінки каву. Насолоджуємося!
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-грушевого пісного пирога.