Час приготування: 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 4
Інгредієнти:
500 г сиру
150 г цукру
4 яйця
1 ст.л. манки
100 г вершкового масла
цедра 1/2 лимону
100 г родзинок
Для глазурі:
2 ст.л. вершкового масла
3 ст.л. молока
2 ст.л. цукру
2 ст.л. какао
Приготування:
1. Сир пропускаємо через м’ясорубку.
2. Відділяємо жовтки від білків. Збиваємо жовтки з цукром.
3. Родзинки заливаємо окропом, через 5 хвилин воду зливаємо.
4. До збитих жовтків додаємо манку, масло, цедру лимона, родзинки, сир і добре перемішуємо міксером.
5. Білки збиваємо окремо у густу піну.
6. Обережно вводимо білки в сирну массу.
7. Змащуємо маслом форму для випічки, викладаємо сирну масу і ставимо випікатися при 190 градусах протягом 55 хвилин. Після цього залишаємо там сирник ще 10 хвилин.
8. Для глазурі змішуємо інгредієнти і ставимо на маленький вогонь на 5 хвилин до загустіння.
9. Змащуємо остиглий сирник з усіх сторін. Залишаємо в холодильнику на 6 годин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету по-японськи.