Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 капуста

7 морквин

Популярні новини зараз

Невакцинованим українцям заборонили ходити до туалету

Олександра Кучеренко розповіла про фобію, яку не зрозуміє Дмитро Комаров: "Досі мені мстять"

Олександр Пікалов розлучився з дружиною, а Степан Казанін влаштував своїй "медовий місяць": як живе найміцніша пара в Кварталі 95

Студентка з Шевченка розповіла, як викладач довела її до відчаю: "Плач, с*ка"

Показати ще

2 головки часнику

1 пучок петрушки

1 л води

250 г цукру

1 склянка оцту

500 мл олії

2 ст.л. солі

Приготування:

1. Вирізаємо з капусти тверду середину, варимо в киплячій воді 5 хвилин. Дістаємо з води і розбираємо на листки.

2. Моркву натираємо на тертці, петрушку і часник дрібно нарізаємо.

3. Змішуємо начинку і закручуємо голубці у вигляді трикутників. На дно кастрюлі кладемо лавровий лист, чорний перець.

4. Складаємо туди голубці. Доводимо маринад до кипіння і заливаємо голубці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.