Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 капуста

7 морквин

Популярні новини зараз
Масштабне підвищення пенсій: чого чекати від індексації у 2026 році Уроки у верхньому одязі: як холод у школах змусив батьків збунтуватися Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування
Показати ще

2 головки часнику

1 пучок петрушки

1 л води

250 г цукру

1 склянка оцту

500 мл олії

2 ст.л. солі

Приготування:

1. Вирізаємо з капусти тверду середину, варимо в киплячій воді 5 хвилин. Дістаємо з води і розбираємо на листки.

2. Моркву натираємо на тертці, петрушку і часник дрібно нарізаємо.

3. Змішуємо начинку і закручуємо голубці у вигляді трикутників. На дно кастрюлі кладемо лавровий лист, чорний перець.

4. Складаємо туди голубці. Доводимо маринад до кипіння і заливаємо голубці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.