Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієни:

200 мл апельсинового соку

1 ч.л. цедри апельсина

Популярні новини зараз
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти Скасування табелів у школах: як тепер оцінюють знання школярів Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
Показати ще

1 ч.л. соди

1 склянка манної крупи

1,5 склянки борошна

1 склянка цукру

0,5 склянки олії

Приготування:

1. Змішуємо в мисці апельсиновий сік, манну крупу, терту апельсинову цедру, олію, цукор і залишаємо на 20-30 хвилин.

2. Додаємо соду і добре перемішуємо.

3. Поступово додаємо борошно, замішуємо тісто.

4. Готове тісто викладаємо у форму змащену олією і посипаємо манною крупою.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 40-60 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.