Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г фаршу

200 г спагетті

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа "Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

350 мл води

1 цибуля

1 ч.л. базиліку

0,5 ч.л. часнику

0,5 ч.л. паприки та перцю

1 ч.л. солі

1 ч.л. цукру

Приготування:

1. Розігріваємо сковороду з товстим дном. Додаємо 1 ст.л. рослинної олії. Додаємо томатний сік, перець, паприку, сіль, цукор, базлік, часник. Накриваємо кришкою і злегка нагріваємо.

2. Коли томат закипить, зменшуємо вогонь, нарізаємо лук кубиками, додаємо до фаршу і перемішуємо. Солимо. Ложкою викладаємо кульки фаршу в томат.

3. Додаємо воду, накриваємо сковороду кришкою і на середньому вогні варимо фрикадельки 15 хвилин. Додаємо спагетті до готових фрикадельок.

4. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою на кілька хвилин.

5. Знову перемішуємо і готуємо на середньому вогні 8 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Миттєвий".