Час приготування: 3 години

Порції: 5-7

Інгредієнти:

550 г борошна

220 г кукурудзяного борошна

Популярні новини зараз

Сергію Міхалку з "Ляпіс Трубецкой" світить п'ять років за побиття людини: у поліції зробили заяву

Розлучена Ірина Білик затягла красунчика в гримерку: копія молодого Дмитра Коляденка

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав дорогу людину, яка 27 років йде з ним пліч-о-пліч по життю: "Люблю тебе"

"Це шоу себе вичерпало": Лілія Подкопаєва кинула виклик Ксенії Мішиній на "Україна має талант"

Показати ще

100 мл молока

50 г рослинної олії

20 г дріжджів

10 г солі

320 мл води

Приготування:

1. Для приготування опари в теплу воду наливаємо цукор, сіль, дріжджі і перемішуємо. Додаємо 2 ст.л. пшеничного борошна. Потім просіваємо решту борошна і замішуємо тісто. Накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.

2. Кукурудзяне борошно просіваємо в чашу міксера, додаємо олію та молоко. Туди ж додаємо тісто, і вимішуємо міксером поки тісто не перестане липнути.

3. З тіста формуємо кулю протягом 2-3 хвилин. Перекладаємо тісто в чашу мультиварки, змащену маслом. Щоб тісто підійшло тримаємо його при температурі 35 градусів 30-40 хвилин.

4. Випікаємо в режимі "Випічка" 2 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних чебуреків з грибами та гречкою.