Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 склянки натертої моркви

1 склянка грецького йогурту

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще

1/4 ст.л. оливкової олії

1 ст.л. меду

1 ч.л. білого винного оцту

сіль та перець за смаком

1/4 ст.л. сушеної журавлини

1/4 склянка підсмажених волоських горіхів

1/2 ч.л. насіння селери

Приготування:

1. У маленькій мисці збиваємо йогурт, олію, мед і оцет.

2. Посипаємо сіллю і перцем.

3. У середній мисці змішуємо моркву, журавлину, горіхи і насіння селери.

4. Додаємо йогуртову суміш і ретельно перемішуємо.

5. Накриваємо миску з морквяним салатом і тримаємо в холодильнику до подачі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.