Час приготування: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 6-8
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 350 г маргарину
- 1/2 склянки цукру
- 600 г борошна
- 1/2 ч. л. соди
- 1/2 ч. л. оцту
- 1 щіпка солі
- 450 г згущеного молока
Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще
Приготування:
- Сьогодні ми покажемо вам найкращий рецепт улюбленого всіма з дитинства печива. Такі горішки виходять надзвичайно смачними і не займають багато часу.
- Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: яйця, сода, маргарин, борошно, оцет, згущене молоко. Приступимо.
- Збиваємо яйця і цукор. Розтоплюємо масло.
- Змішуємо яйця з розтопленим маслом, додаємо трохи борошна і соду, погашену оцтом. Перемішуємо і додаємо ще борошна.
- Форму для випічки горішків нагріваємо на плиті, змащуємо маслом. Кладемо невеликі шматочки тіста у форму. закриваємо форму і випікаємо шкарлупки на плиті.
- Коли вони готові, очищаємо від зайвого тесту. Начиняємо горішки згущеним молоком і склеюємо. Готові горішки. Приємного апетиту!