Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6-8

Інгредієнти:

  • 1 курка
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • сіль і спеції за смаком
  • 50 г сушених грибів

Популярні новини зараз
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

Приготування:

Перед вами приголомшливий рецепт гарячої юшки з грибами та курочкою. Такий рецепт чудово зігріє в холодні дні. Юшка виходить дуже ситною і одночасно легкою для шлунка. Спробуйте приготувати такий рецепт і точно не пошкодуєте.

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: курка, цибулина, морква, сіль і спеції за смаком, сушені гриби. Приступимо.

  1. Для початку курку миємо, сушимо і відправляємо в каструлю, заливши водою.
  2. Після закипання варимо на повільному вогні, прибираючи піну, близько 1-1.5 годин.
  3. Окремо (40-45 хвилин) відварюємо гриби в підсоленій воді.
  4. В каструлю з бульйоном викладаємо гриби, овочі, коріння і спеції за смаком. Варимо на повільному вогні до м'якості.
  5. Перед тим як подавати суп до столу, відокремлюємо м'ясо від птиці, а також варимо локшину. У тарілку наливаємо суп, кладемо кілька шматочків курочки, додаємо жменю локшини і за бажанням присипаємо свіжою зеленню. Смачна юшка з грибами і куркою готова. Приємного апетиту!