Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

  • 400 г гарбуза
  • 50 г цибулі
  • 10 г часнику
  • 50 мл коньяку
  • 20 г вершкового масла
  • 40 г оливкової олії
  • 100 г вершків
  • сіль і перець за смаком
  • 1-3 ст. л. насіння гврбуза

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Приготування:

  1. Нарізаємо цибулю і часник, трохи гіркого перцю будь-якій формі, так як овочі потім будемо перемолоти блендером. Ви можете взяти білий мелений перець замість гіркого перцю.
  2. У каструлю додаємо трохи оливкової і вершкового масла, обсмажуємо овочі кілька хвилин, після чого додаємо до них нарізаний гарбуз.
  3. Трохи підсмажуємо гарбуз, щоб краї стали м'якими, додаємо бренді. Солимо. Коли бренді випарувався, додаємо трохи окропу і варимо до того, поки гарбуз не стане м'яким.
  4. Перетираємо суп блендером, знову ставимо на вогонь і додаємо гарячі вершки. Добре перемішуємо і доводимо до кипіння, після чого відразу знімаємо суп з плити. Прикрашаємо насінням.