Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 4 курячих яйця
  • 200 г крабових паличок
  • 1/2 пучка кропу
  • 1/2 пучка зеленої цибулі
  • 100 г майонезу
  • сіль на кінчику ножа
  • 1 огірок

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Приготування:

Сьогодні ми разом з вами будемо готувати оригінальний рецепт крабового салату з кукурудзою. До складу салату входить багато інгредієнтів, і варіантів приготування дійсно багато. Ми будемо робити кукурудзяний справжній салат з крабовим м'ясом. В класичний рецепт додають такі інгредієнти: яйця, крабові палички, зелень за смаком (кріп, петрушка, листя салату), зелений лук, майонез і огірок. За бажанням до салату з крабовими паличками можна приготувати з рисом і додати гриби. Ця страва має дуже простий спосіб приготування, і відмінно доповнить як повсякденне меню, так і святковий стіл. Тепер ви знаєте, які потрібні складові та і можете правильно приготувати стандартний крабовий салат. Перед вами покрокова інструкція в приготуванні салату з 4 порцій. Приступимо.

  1. В першу чергу крабові палички ріжемо невеликими шматочками. Потрібно щоб палички були розморожені.
    Далі в крабовому салаті огірки очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці.
  2. Після чого з допомогою ножа рубаємо варене яйце.
    Потім змішуємо всі підготовлені інгредієнти в глибокій мисці (від огірка необхідно попередньо віджати весь зайвий сік).
  3. Після цього додаємо порізану зелену цибулю і кріп.
  4. Солимо за смаком салат і заправити його майонезом.
  5. Готовий крабовий салат викладаємо на тарілку, утрамбуйте його в металеве кільце.
  6. Обережно знімаємо кільце і подаємо салат до столу, прикрасивши стрілками зеленого лука. Кращий традиційний салат з крабовими паличками, яйцями і цибулею готовий. Приємного апетиту!