Пиріг з полуницею є десертом на всі випадки життя. Нова ведуча проекту Ревізор Юлія Панкова розповіла, як за допомогою одного рецепту підкорити самого вибагливого гурмана.

Вам знадобиться:

• Борошно – 500г

• Цукор – 250 г

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще

• Ванільний цукор – пачка

• Вершкове масло – 200 г

• Жирний сир – 100 г

• Яйця – 3 шт. + жовток – 1 шт

• Жирна сметана – 1 ст. л.

• Полуниця (як можна більше!), суниця, малина.

• Варення з червоних ягід – 1 банку.

• Желатин – 1 пачка (15 г), або 2 аркуша.

Як приготувати тісто:

Жовток одного яйця змішати з рубаним вершковим маслом кімнатної температури. Додаємо три яйця і відправляємо в блендер. Тісто варто замішувати на невеликих обертах. Це можна зробити руками. З отриманої маси потрібно зробити кулю і відправити в холодильник на 30 хвилин.

"Випікаємо корж "наосліп»" Оскільки нам не потрібно, щоб тісто піднялося, викладене тісто накриваємо фольгою, а зверху засипаємо бобами (камінцями) – чимось твердим. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин", - розповідає Ревізор.

Як приготувати начинку:

1. Робимо "покриття для ягід". Беремо розсипчастий желатин (15 г), додаємо його в підігріте варення, яке перед цим перетираємо через сито. Перемішуємо желатин з варенням, даємо охолонути.

З листовим желатином інша історія. Його замочуємо в холодній воді, потім віджимаємо і вводимо в варення (теж перетерте через сито) на маленькому вогні доводимо до повного розчинення;

2. Після того як корж охолов, готуємо "сирну подушку для ягід" з сиру і ванільного цукру. Все це в блендері збиваємо до консистенції крему.

Після цього даємо коржу охолонути і намазуємо його сирним кремом. Далі потрібно викласти ягоди таким чином, щоб заповнити всі порожнечі. Спочатку варто викласти полуницю, а потім малину, лохину і суницю. В кінці рясно покриваємо всю поверхню "джем" і желе.

Нагадаємо, смачний джем з червоної смородини.

Як повідомляв Знай. ua, три секрети, як вибрати ідеальну шаурму.

Також Знай. ua писав, що готуємо роли з авокадо.