Учасниця відомого українського реаліті "Зважені та щасливі" Юлія Науменко поділилася зі своїми підписниками вельми цікавим рецептом. Юлія продовжує радувати, у рамках "Смачне схуднення", і розповіла, як вдома можна зробити хлібчик.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії в мережі Instagram.

Рецепт хліба, Instagram
Рецепт хліба, Instagram

"Дівчата, кухарочки. Повторюю рецепт корисного хліба: - 300г цільнозернового борошна; - 300г кефіру 1.5%; - 1 ложка не повна соди (соду змішати з кефіром нехай постоїть пару хвилин); - трохи солі, різні трави або насіння, кунжут і навіть улюблені приправи; 1 столова ложка оливкової олії. Все змішуємо, викладаємо в силіконову форму і випікаємо 45-50 хвилин при температурі 180 - 200 градусів. Смачного і смачного схуднення.", - пише Юлія Науменко.

Юлія Науменко, Instagram
Юлія Науменко, Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам неймовірну історію дівчини. У шоу "Зважені та щасливі" Юлія Науменко, яка під час участі в проєкті носила прізвище Фоміна, брала участь в 2014 році. На проєкт дівчина прийшла з вагою 118 кг (зріст 168 см) і схудла до 56-ти, ставши переможницею четвертого сезону. Потім Юля вийшла заміж, а вже в 2017 році народила доньку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати антисептик вдома: Прості рецепти, правила і поради.

Як повідомляв Знай.uа як поліпшити інтенсивність кровообігу в умовах ізоляції, 9 чудодійних продуктів.

Знай.uа писав, перекус для дітей і дорослих – швидкі і поживні яєчні мафіни в духовці.