Настав час приготувати звичайні, але надзвичайно смачні сирники. Однак, ця начебто дуже проста
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 400 г сиру
- 1 яйце
- 3 ст. л. борошно (і додатково для панірування)
- 3 ст. л. цукру
- 3-4 ст. л. соняшникової олії для смаження
- 1 дрібка солі
- 10 г ванільного цукру
Приготування
В миску викладіть сир, яйце, цукор, ванільний цукор і сіль. Сир не повинен бути кислим і надмірно вологим. Змішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси. В процесі можна додати за бажанням ще трохи цукру. Додати борошно, але якщо сир вологий — муки знадобиться більше. Важливо дотримати баланс, щоб сирники не були дуже щільними.
Сформуйте з сирної маси невеликі кульки, трохи їх сплюсніть руками. Щоб сирна маса не прилипала до рук, можна змастити їх кількома краплями олії. Обваляйте сирники в борошні, щоб вони краще тримали форму і підсмажилися з красивою золотистою скоринкою. Обсмажувати на добре розігрітій сковорідці з олією на середньому вогні з кожного боку до отримання золотистої скоринки.
Євген Клопотенко радить готові сирники викласти на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб позбутися зайвого жиру. Подавати з джемом, варенням або сметаною. А можна просто трохи посипати їх цукровою пудрою через дрібне сито.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua", коли від гречки вже нудить —
Також "Знай.ua" писав,