Швидкі рецепти
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися1. Баунті
Інгредієнти:
- згущене молоко – 1 банка
- кокосова стружка – 350 г
- шоколад – 200 г
Приготування Баунті:
Кокосову стружку змішайте зі згущеним молоком. Зліпіть з отриманої маси невеликі ковбаски. Шоколад розтопіть на водяній бані. Кожну ковбаску занурте в теплий шоколад і викладіть на решітку, під якою повинен бути пергаментний папір. Нехай зайвий шоколад стече на папір. Потім поставте батончики в холодильник на кілька годин.
2. Рафаелло
Інгредієнти:
- згущене молоко – 1 банка
- розм’якшене вершкове масло – 200 г
- кокосова стружка – 200 г
- мигдаль – 1 склянка
- ванілін – 1 пакетик.
Приготування Рафаелло:
Масло збийте зі згущеним молоком, додайте до цієї маси ванільний цукор і кокосову стружку. Потримайте цю суміш в холодильнику 1 годину. Мигдаль обсмажте на сухій сковорідці. З охолодженої кокосової маси сформуйте кульки, всередину кожної покладіть 1 мигдаль. Кожну кульку обкатайте в кокосовій стружці. Поставте десерт в холодильник на кілька годин.
3. Щербет
Інгредієнти:
- розм’якшене вершкове масло – 100 г
- білий шоколад – 2 плитки
- волоські горіхи – 100 г
- сухофрукти і родзинки за смаком
Приготування щербету:
Білий шоколад розтопіть на водяній бані. Сухофрукти поріжте, горіхи подрібніть. Всі інгредієнти перемішайте, викладіть отриману масу в прямокутну форму. Тримайте щербет в холодильнику кілька годин.
4. Смачний торт без випічки
Інгредієнти:
- 1,5 пачки печива
- 3 яйця
- 250 г згущеного молока
- 400 мл молока
- 150 г вершкового масла
- 1/4 ч. ложки ванільного цукру
Для глазурі:
- 2 ст. ложки цукру
- 2 ст. ложки какао
- 6 ст. ложок молока
Приготування торту:
Для приготування крему розбийте яйця в каструлю і ретельно збийте їх віничком або міксером близько 5 хвилин. Потім влийте в каструлю згущене молоко і все дуже добре перемішайте. Наступним етапом влийте молоко. Всипте трохи ванільного цукру, який дасть аромат і знову все перемішайте.
Поставте каструлю на невеликий вогонь, не перестаючи помішувати суміш. При перших ознаках закипання зніміть крем з вогню і залиште його остигати. Поки крем остигає, приготуйте шоколадну глазур: в невелику мисочку просійте какао і змішайте його з цукром. Влийте туди молоко і все ретельно перемішайте за допомогою віничка. Далі поставте цю суміш в мікрохвильову піч на 3 хвилини. Обов’язково діставайте глазур кожні 30 секунд і добре перемішуйте.
Розм’якшене масло збийте міксером протягом однієї хвилини. В масло порціями почніть додавати остиглий крем, потім збийте все разом. Прийшов час зібрати тортик. Виберіть печиво, яке за консистенцією нагадує крекери, тільки не солоні. Візьміть прямокутну форму невеликого розміру і викладіть шар печива. Рясно залийте печиво кремом. Поверх знову викладіть печиво. Останнім шаром має бути печиво. Зверху залийте все шоколадною глазур’ю і поставте в холодильник на дві години для застигання.
5. Енергетичні батончики
Інгредієнти:
- 3 ст. л. натурального солоного арахісового масла
- 1/2 склянки шоколадної крихти
- 1/2 склянки вівсянки
Приготування батончиків:
Всі інгредієнти завантажте в чашу блендера і подрібніть до тієї консистенції, яка вас влаштує. Перекладіть цю суміш в прямокутну форму, розрівняйте і поставте в морозильну камеру на 15 хвилин. Потім дістаньте і розріжте цю масу на порційні шматки. Зберігайте готові батончики в герметичній ємності або контейнері протягом тижня.
6. Шоколадний торт без випічки
Інгредієнти:
- 270 г пісочного печива
- 400 г темного шоколаду
- 300 г згущеного молока
- 165 г м’якого вершкового масла
Приготування торта:
Печиво поламайте на шматочки. Шоколад розтопіть на водяній бані, додайте до нього масло, зніміть масу з вогню, трохи охолодіть і перемішайте зі згущеним молоком. Печиво добре перемішайте з шоколадною сумішшю. Форму застеліть пергаментним папером, викладіть туди шоколадну масу, добре її утрамбуйте. Зверху залийте торт рештою шоколаду. Поставте торт в холодильник – він повинен добре охолодитися.
7. Шоколадні цукерки
Інгредієнти:
- 1 склянка натурального арахісового масла
- 1/3 склянки кленового або будь-якого іншого сиропу
- 1/3 склянки кокосового борошна
- 1/4 склянки какао-порошку
Приготування цукерків:
Всі інгредієнти завантажте в чашу блендера і добре збийте. Сформуйте з отриманої суміші кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером на рівній відстані одна від одної. Поставте кульки в морозильник на 20-30 хвилин, поки вони не стануть твердими.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно —
Як повідомляв портал "Знай.ua", випічка, яку приготує навіть дитина —
Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури —