Будь-якої пори року актуальними для випічки залишаються ягоди. Влітку — свіжі, а взимку виручать заморожені.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Борошно - 300 г
- Яйця - 3 шт.
- Кефір - 250 мл
- Розпушувач - 10 г
- Цукор - 200 г
- Цукор ванільний - 10 г
- Вишня (заморожена без кісточки) - 300-350 г
- Вершкове масло (для змащування форми) - 25 г
- Цукрова пудра (для декору) - на ваш смак
- Сіль - 1 дрібка
Приготування пирога з вишнею
У мисці з'єднати яйця з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі. Добре збити яєчно-цукрову суміш вінчиком до стану білої піни. Тоді влити кефір і знову перемішати вінчиком до однорідного стану. Далі додайте до суміші борошно з розпушувачем та перемішайте до однорідного стану. Їх не потрібно попередньо змішувати, оскільки вони добре змішаються у мисці. В результаті тісто за консистенцією має бути таке, щоб стікало з лопатки важкою стрічкою.
Роз'ємну форму для запікання застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом. Акуратно викладіть тісто у форму для запікання і розрівняйте лопаткою. Зверху на тісто рівномірно викладіть попередньо розморожену вишню. Випікайте пиріг у духовці з температурою 180 градусів протягом 45 хвилин. Готовність пирога перевіряйте сухою дерев'яною шпажкою. За бажанням можете посипати пиріг цукровою пудрою.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно —
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури —