Зовсім скоро Україна буде відзначати велике християнське свято - Великдень. Незважаючи на карантин, кожному хочеться створити до цього дня святкову та світлу атмосферу. Ми хочемо поділитися з вами рецептом ідеальної глазурі для пасочок, яка не тільки дуже смачна, але ще і неймовірно красива. Ця глазур не осідає і не стікає, а сидить ошатною білосніжною шапочкою на куличах.

Нам знадобиться яєчний білок, цукрова пудра і сік половинки лимона. Пам'ятайте, що яйця використовуються виключно охолоджені, а ємність і насадки для міксера повинні бути чистими і сухими. Попередньо, цукрову пудру можна просіяти, щоб не було зайвих крупинок.

Глазур, фото pixabay

Білок потрібно добре збити до утворення піни. Ідеально зробити це міксером, поступово збільшуючи швидкість. Коли ви побачите ось таку пишну пінку можна поступово додавати цукрову пудру.

Збивайте на середній швидкості. Тепер виливаємо сік половини лимона, можна замінити на лимонну кислоту, але з цим соком і смачніше і корисніше. Поступово, додаючи цукрову пудру, приготувати глазур бажаної густоти.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все готово! Насолоджуйтесь і радуйте себе і своїх близьких.

Також Знай.uа публікував рецепт найніжніших королівських пончиків - вони просто тануть у роті!

Вам буде цікаво: Корисний і смачний сніданок - гаряча модель поділилася рецептом лаваша з тунцем.