Незабаром світлий празник Великдень, а пізніше підуть і травневі заходи. Так от, якщо ви хочете накрити свій святковий стіл чимось незвичайним, то варто спробувати приготувати картопляні башточки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПісля того, як їх викласти на страву зелень або молоде салатне листя – очей не відірвати. Спеціально для наших читачів найшвидкіший і найпростыший спосіб приготувати картопляні башточки.
Що нам потрібно:
-Картопля - 500 р.
-Сир Пармезан - 50 г
-Оливкова олія
-Розмарин
-Петрушка
-Шавлія
-Сіль і перець
Для цієї страви можна підготувати заздалегідь: змастити форму, натерти-нарізати картоплю, змішати її з оливковою олією і зберігати в контейнері або пакеті в холодильнику. Перед запіканням вийняти з холодильника, щоб картопля прийняла кімнатну температуру, потім посолити, додати спеції і трави, викласти у форму і запекти. Все це займе не більше 5 хвилин.
Як готувати:
В ступці подрібнюємо ароматні трави з сіллю і перцем. Картоплю нарізаємо на тонкі скибочки. На деко покладіть пергаментний папір, викладаємо по одній скибочці картоплі. Полийте трохи маслом і посипаємо травами й тертим сиром. Потім на кожен шматок покладіть другий і повторіть все як з першим робили. Таким же чином продовжуємо далі вибудовувати башточку приблизно до 4 см. Ставимо готуватися на 30 хвилин в духовку при температурі 200 градусів. Ось і все, смачний і красивий гарнір готовий.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.
Як повідомляв Знай.uа сніжний краб під яйцем — швидкий рецепт дивовижною закуски.
Знай.uа писав, закінчилася гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.