Незабаром світлий празник Великдень, а пізніше підуть і травневі заходи. Так от, якщо ви хочете накрити свій святковий стіл чимось незвичайним, то варто спробувати приготувати картопляні башточки.

Після того, як їх викласти на страву зелень або молоде салатне листя – очей не відірвати. Спеціально для наших читачів найшвидкіший і найпростыший спосіб приготувати картопляні башточки.

Картопляні башточки, скріншот: YouTube
Картопляні башточки, скріншот: YouTube

Що нам потрібно:

-Картопля - 500 р.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

-Сир Пармезан - 50 г

-Оливкова олія

-Розмарин

-Петрушка

-Шавлія

-Сіль і перець

Для цієї страви можна підготувати заздалегідь: змастити форму, натерти-нарізати картоплю, змішати її з оливковою олією і зберігати в контейнері або пакеті в холодильнику. Перед запіканням вийняти з холодильника, щоб картопля прийняла кімнатну температуру, потім посолити, додати спеції і трави, викласти у форму і запекти. Все це займе не більше 5 хвилин.

Як готувати:

В ступці подрібнюємо ароматні трави з сіллю і перцем. Картоплю нарізаємо на тонкі скибочки. На деко покладіть пергаментний папір, викладаємо по одній скибочці картоплі. Полийте трохи маслом і посипаємо травами й тертим сиром. Потім на кожен шматок покладіть другий і повторіть все як з першим робили. Таким же чином продовжуємо далі вибудовувати башточку приблизно до 4 см. Ставимо готуватися на 30 хвилин в духовку при температурі 200 градусів. Ось і все, смачний і красивий гарнір готовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.

Як повідомляв Знай.uа сніжний краб під яйцем — швидкий рецепт дивовижною закуски.

Знай.uа писав, закінчилася гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.