М'ясо птиці найчастіший “гість” на нашому столі. Його можна варити, смажити, тушкувати, наповнювати начинками, обливати маринадом тощо. Інколи може здатись, що всі рецепти з куркою - давно відомі і набридли. Проте це - не так.

Пропонуємо вам рецепт курки на грилі в зеленому маринаді на дві персони:

Інгредієнти:

філе курки - 2 шт

зелень петрушки - 5 гілочок

Популярні новини зараз
Пенсії в Україні зростуть: хто отримає додаткові 2000 гривень Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

кінза свіжа - 5 гілочок

базилік свіжий - 5 гілочок

оливкова олія - 2 ст.л.

часник 2 зубчики

сіль, перець за смаком

лимонний сік 1 ст.л.

Курка на грилі в зеленому маринаді, фото Telegram
Курка на грилі в зеленому маринаді, фото Telegram

Етапи приготування:

У ступку покладіть всі трави, додайте туди вичавлений часник, лимонний сік і оливкову олію, сіль.

Перетріть в однорідну масу.

Отриманою сумішшю натріть курку та залиште на пів години.

Розігрійте пательню-гриль, смажте на ній курку. 5-7 хвилин з кожного боку

Чудовою ідеєю для гарніру будуть овочі-гриль, які можуть смажитись поруч із куркою - цукіні, перець, баклажан.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.